Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Smiješni golovi'

Srna frustriran: Zabio golčinu, ali Borussija je u nečemu bila bolja

Ukrajinski nogometni prvak Šahtar nije u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Borussije Dortmund ostvario željeni rezultat na svojoj Donbass Areni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su "rudari" u dva navrata vodili, završilo je 2-2. Prvi pogodak na utakmici postigao je Darijo Srna fantastičnim slobodnim udarcem.

"Naravno da nismo zadovoljni rezultatom. Dva smo puta vodili i dva smo puta primili golove samo nekoliko minuta prije poluvremena i samog kraja, što je smiješno s obzirom na razinu natjecanja. Takve se pogreške ne mogu oprostiti", komentirao je za Šahtarovu web-stranicu Srna.

"Žao mi je što smo ostavili toliko energije na travnjaku, ali moramo gledati prema naprijed. Nakon tako duge pauze svaki je igrač dao svoj maksimum i siguran sam da ćemo izgledati bolje u sljedećoj utakmici. Moramo pobijediti u Dortmundu i pokušat ćemo to ispuniti."

Upitan koje su bile glavne Šahtarove pogreške i da li je Borussia bila fizički bolje primpremljena, kapetan hrvatske reprezentacije je rekao:

"Primamo puno golova iz kornera. Šteta je primiti ih u 41. i 87. minuti. Nedostajalo nam je čvrstine. Borussia je ovaj put bila bolje fizički pripremljena. Oni su jaka momčad s dobrim trenerom, a mislim da je publika uživala u zabavnom nogometu."

Na kraju se Srna složio da je Borussia u prednosti uoči uzvrata u Dortmundu.

"Mislim da jesu, da. Ali pitanje tko će proći dalje je i dalje otvoreno." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider