Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Nogomet u drugom planu

Spektakl u sjeni nereda: 'Ovo je tužno, ovakve stvari izazivaju nevjericu'

''Da li žalim za čime? Da, žao mi je što nisam mogao uživati u emocijama koje nosi finalna utakmica Kupa Italije zbog onoga što se događalo prije utakmice'', izjavio je trener Fiorentine Vincenzo Montella…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Finalni ogled na Olimpicu u Rimu između Napolija i Fiorentine bio je odgođen zbog velikih navijačkih nereda koji su započeli na ulicama Rima i nastavili se na tribinama Olimpica. Nepoznati počinitelji ustrijelili su trojicu navijača Napolija. Dvojica su pretrpjela manje ozljede, dok je treći teže stradao jer je pogođen u prsa. U kaosu je ozljedu zaradio i jedan policajac.

Kada su navijači Napolija na stadionu čuli što se dogodilo, učinili su sve kako bi uz pomoć dimnih bombi i ostale pirotehnike spriječili početak utakmice, ljuti zbog stradavanja njihovih kolega. Kapetan Marek Hamšik apelirao je na njih da se primire, pa je utakmica, makar je značajno kasnila, ipak odigrana. Napoli je pobijedio s 3-1…

''Nažalost, ovakve stvari se događaju u našem nogometu. Ovakve situacije izazivaju nevjericu. Zbog ovakvih situacije ćemo izgubiti puno igrača. Normalno je da traže druge puteve izvan Italije. Trebao je ovo biti bolji i ljepši dan za sport. Imali smo sve što je potrebno za drukčiji spektakl. Ovaj je tužan'', konstatirao je Vinzenzo Montella.

Napolijev predsjednik Aurelio De Laurentiis osvojeni je trofej posvetio ustrijeljenom navijaču.

''Posvećujemo ovaj trijumf gradu Napulju i našem nesretnom navijaču. Zahvaljujemo se službenicima koji su ga brzo prebacili u bolnicu i spasili mu život'', rekao je De Laurentiis. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider