Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon ovacija stadiona

Španjolci tvrde da znaju što je Mourinho šapnuo Modriću!

U španjolskim medijima i dalje se bave odličnom igrom Luke Modrića u pobjedi protiv Malage 6:2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid neće po dobrome pamtiti ovu sezonu, no hrvatski reprezentativac Luka Modrić je ipak je pred kraj sezone dobrim igrama promijenio mišljenje onih koji su ga smatrali 'promašenom investicijom'.

>> Oštro napao Mourinha: 'On nema srama, a ni poštovanja za nikoga'

>> Totalni raspad: Real otkazao Mourinhovu pressicu!

>> Novi hvalospjevi Modriću, a zbog njega Mourinhu – kritike!

As je neki dan napisao kako u Modrića uopće možda ne bi ni sumnjali da mu je Mourinho otpočetka davao više te da je portugalski trener imao hrabrosti zaigrati igru s većim posjedom lopte i većom kreacijom.

Pogodak, asistencija i općenito sjajna igra osigurali su Luki prošlog vikenda nove ovacije Santiago Bernabeua. Kada je izlazio iz igre, Mourinho ga je pozvao i nešto mu šapnuo na uho.

Kako neki španjolski mediji danima nakon utakmica analiziraju slične stvari, navodno su Mourinhove riječi glasile otprilike ovako:

''Za igrača kojeg su neki proglasili najgorim pojačanjem sezone, nisi napravio ništa loše'.

Da li je Mourinho uistinu rekao tako nešto Modriću, točno znaju samo njih dvojica. Hrvat je očito jedan od rijetkih igrača Reala s kojima Jose Mourinho uopće komunicira...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider