Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jose na udaru kritika

Oštro napao Mourinha: 'On nema srama, a ni poštovanja za nikoga'

Jose Antonio Iniesta, otac ponajboljeg nogometaša današnjice i člana Barcelone, stao je u obranu svog sina, kojeg je trener Real Madrida Jose Mourinho nedavno kritizirao...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iniesta "junior" je, podsjetimo, stao u obranu Ikera Casillasa kojeg Mourinho, navodno, zapostavlja i ne poštuje, te je naglasio da se ove sezone nešto čudno događa u "kraljevskom klubu". Osjetljivi portugalski stručnjak je taj bezazleni komentar shvatio preozbiljo, pa je rekao da bi Iniesti bilo najpametnije da ušuti i brine o problemima svoje momčadi.

''Mourinho nema srama, kao ni poštovanja za nikoga! Andres ni u jednom trenutku nije rekao ništa osobno Mourinhu, a jedino ime koje je spomenuo bilo je Casillasovo. On i Iker su sjajni prijatelji i naravno da mu žao ako mu prijatelj pati'', rekao je Iniestin otac, te nastavio:

''Navijači Madrida odobravaju takvo ponašanje svog trenera, no njegovo pravo lice će kad-tad izaći na vidjelo. On nije pokazao ni trunke poštovanja prema Casillasu koji je institucija Reala i španjolske reprezentacije. Da je to napravio u Engleskoj ili Njemačkoj, već bi odavno pakirao kofere'', zaključuje Iniesta "senior". (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider