Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ipak Chelsea?

SMS poruke Morattija i Mourinha: Inter ne mijenja trenera!

Interov predsjednik Massimo Moratti negirao je spekulacije o pregovorima s bivšim trenerom Joseom Mourinhom oko njegovog eventualnog povratka iduće sezone…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Malo tko vjeruje da bi Mourinho mogao ostati na kormilu Real Madida nakon ove sezone. Nedavno je portugalski stručnjak priznao da bi se mogao priključiti nekom klubu u kojem je već radio. Isto tako, u razgovoru za britanski Sky je ovoga tjedna naglasio ''da su Chelsea i Inter u njegovom srcu''.

Iako velika većina nogometnih zaljubljenika i medija vjeruje kako je gotovo siguran Mourinhov povratak na Stamford Bridge, u srijedu je Gazzetta dello Sport sugerirala kako je Massimo Moratti kontaktirao Mourinha i raspitivao se o mogućnostima za njegov povratak u Inter, s kojim je 2010. godine osvojio Ligu prvaka, Seriju A i Kup Italije.

''S Mourinhom sam izmijenio nekoliko SMS poruka prijateljskog karaktera. Naravno da nam je ugodna njegova ljubav i lojalnost koju iskazuje prema Interu, ali sada nisu pravi uvjeti za njegovo povratak i o tome uopće nismo razgovarali'', tvrdi Moratti, koji kani i u idućoj sezoni na poziciji trenera zadržati 37-godišnjeg Andreu Stramaccionija.

''Mislim da će on biti potvrđen za iduću sezonu. To znači da imam povjerenja u njega ili da sam nešto naučio. Stoga je važno da on stječe dragocjeno iskustvo.''
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider