Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Imamo pravo sanjati'

Mourinho uskoro postaje trener najvećem hrvatskom talentu?

Predsjednik Intera Massimo Moratti telefonski je razgovarao sa Joseom Mourinhom i raspitivao se za uvjete njegova ugovora u Real Madridu, piše u srijedu Gazzetta dello Sport…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski mediji već nekoliko mjeseci nagađaju da će Mourinho na kraju sezone napustiti Santiago Bernabeu, a špekulacije je podgrijao i sam portugalski stručnjak nedavnom izjavom da bi se mogao vratiti u jedan od svojih bivših klubova. Engleski su mediji to, dakako, preveli kao ''siguran povratak u Chelsea'', ali u priču se uključio i Moratti.

Vlasnik Intera je u izjavi o povratku u bivši klub prepoznao svoju priliku i počeo je ispipavati mogućnost novog dovođenja 50-godišnjeg Portugalca. Iako je i sam svjestan da to neće biti lako ostvariti, odlučio je, prema pisanju Gazzette, vidjeti što se može napraviti.

Jasno je, međutim, da bi se za bilo kakvu mogućnost senzacionalnog povratka Mourinha trebali ostvariti i neki preduvjeti. Prije svega plasman Intera u Ligu prvaka budući da je teško vjerovati da bi se karizmatični Portugalac zadovoljio vođenjem momčadi, za koju nastupa i najavećih hrvatski talent Mateo Kovačić, u utješnoj Europa ligi. Također, Moratti bi hitno trebao pronaći partnera kojem bi prodao manji dio dionica i koji bi u klub donio novac, ne samo za Mourinhovu plaću, već i za pokoje željeno pojačanje.

Iako Moratti zasad o svemu šuti, oglasila se njegova sestra Bedy:

"Povratak Mourinha? Imamo pravo sanjati. Svi bismo to željeli i premda znamo koliko je to teško ostvarivo, nikad ne znaš što život donosi." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider