Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'On je veliki igrač'

Sammer otkrio hoće li Bayern prodati junaka finala Lige prvaka

Arjen Robben, strijelac pobjedničkog pogotka Bayerna u finalu Lige prvaka, ostaje na Allianz Areni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Matthias Sammer, sportski direktor Bayerna, iznistira kako novi europski prvak nema namjeru prodati svog nizozemskog krilnog igrača Arjena Robbena u ljetnom prijelaznom roku.

Bayernov junak u finalnoj utakmici Lige prvaka Arjen Robben, asistent i strijelac u pobjedi nad Borussijom Dortmund 2-1 na Wembleyju, bio je povezan s odlaskom iz kluba još otkad je objelodanjeno da će Pep Guardiola od iduće sezone preuzeti trenersku dužnost. Spominjalo se da bi karijeru mogao nastaviti u Juventusu ili Galatasarayju.

Sammer je odlazak 29-godišnjeg Nizozemca, koji je ranije u karijeri igrao za Groningen, PSV, Chelsea i Real Madrid, energično opovrgnuo u izjavi za De Telegraaf.

"U Njemačkoj je ove godine napisano puno besmislica, a priča o Robbenu je jedna od njih. On ima ugovor s nama još dvije godine i bit će Bayernov igrač i u sljedećoj sezoni. To je sigurno", rekao je Sammer, te je pohvalio svog igrača za predstavu na Wembleyju.

"Arjen je veliki igrač, a finalna utakmica Lige prvaka je bila veliki trenutak njegove karijere. Treba vam jednostavno takva velika međunarodna titula da biste se osjećali kao istinski šampion. Bayern se može samo zahvaliti Arjenu, dokazao je kakav je šampion." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider