Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sam se izbrisao

Rooney 'podivljao' kad je čuo tko dolazi na klupu ManUtd-a

Wayne Rooney, ponajbolji nogometaš Manchester Uniteda, više nije to ako pogledate njegov profil na društvenoj mreži Twitter. Sam Rooney je izbrisao takvu "djelatnost"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na mjesu gdje je stajalo sve do četvrtka - nogometaš Manchester Uniteda, sada stoji - sportaš Nikea. I ranije tijekom sezone se spominjala želja engleskog napadača da napusti Old Trafford, a sada je još izraženiji njegov nagon za odlaskom.

>> Ferguson potvrdio: Moyes je moj nasljednik na klupi ManUtd-a!

>> Ludnica oko ManU-a: Odlazi Rooney, stiže Ronaldo, sukob Fergusona i Moyesa...

Naime, Goal.com, kao i neki otočki mediji, navode da Rooney ne želi opet raditi s Davidom Moyesom, koji je i službeno postao nasljednik Alexa Fergusona. Prije dolaska u Manchester United Rooney je kao nadareni nogometaš igrao u Evertonu gdje je tada trener bio upravo Moyes.

Premda se ne zna točan razlog (ili razlozi), izgleda kako između njih dvojice, a pogotovo iz Rooneyjeva kuta, i dan danas postoji razdor.

PSG, Bayern i Chelsea su navodno zainteresirani za Rooneyja koji očigledno traži bijeg iz kluba gdje se nalazi od daleke 2004. godine. U Evertonu je igrao od 2002. do 2004. godine. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider