Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što se događa u Man Utd-u?

Rooney i Van Persie se ne dodaju, Chicharito dao misterioznu izjavu

Kriza u Manchester Unitedu i dalje traje, a sve je više znakova kako puno toga ne funkcionira u momčadi Davida Moyesa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nastavlja se noćna mora Davida Moyesa u debitantskoj sezoni na klupi Manchester Uniteda. Činilo se kako će makar pobijediti posljednju momčad na ljestvici Fulham, no nakon preokreta u 90 sekundi uslijedio je veliki šok u 95. minuti.

I posljednji na tablici se čudi Moyesu: 'Kad sam im vidio plan…'

Momčad za koju igraju Wayne Rooney, Robin Van Persie, Juan Mata i druga poznata imena vjerojatno će ostati bez Lige prvaka sljedeće sezone. Četveroplasirani Liverpool bježi im čak devet bodova, a u sljedećem kolu United gostuje kod Arsenala.

Osim što se David Moyes očigledno još uvijek nije snašao kao nasljednik velikog Sir Alexa Fergusona, čini se kako ima još problema u svlačionici Uniteda. Dvije najveće zvijezde, Rooney i Van Persie ne djeluju kao ubojiti par u navali, štoviše čini se kako uopće ne surađuju.

Rooney i Van Persie ne surađuju

U nedavnom porazu kod Stoke Cityja Robin Van Persie je u 90 minuti samo tri puta dodao loptu Rooneyju. A ta tri puta su bili kada je izvodio loptu s centra. Ovaj nevjerojatan podatak dobio je na značenju i nakon utakmice s Fulhamom. Wayne Rooney je u cijeloj utakmici samo dva puta dodao Van Persieju, od toga jednom kod izvođenja lopte s centra.

Dodatno je dala materijala za raznorazne priče i izjava na Instagramu Javiera Hernadeza Chicharita. Meksički napadač je poručio: 'Doći će trenutak za pričanje o mnogim stvarima'', rekao je Chicharito. Što god značilo, nije dobro za Manchester United…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider