Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bivši pomoćnik Sir Alexa

I posljednji na tablici se čudi Moyesu: 'Kad sam im vidio plan…'

Menadžer Fulhama i bivši pomoćnik Sir Alexa Fergusona u Manchester Unitedu, Rene Meulensteen, okarakterizirao je taktiku "crvenih vragova" lako čitljivom nakon remija na Old Traffordu 2-2...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United i posljednjeplasirani Fulham su podijelili bodove ove nedjelje nakon što je klub iz Londona vodio do 78. minute, primio dva pogotka u 80 sekundi, no ipak u četvrtoj minuti sudačke nadoknade spasio bod golom Darrena Benta.

Još jedno razočaranje na Old Traffordu: ManUtd produbio krizu!

Manchester je bio dominantan, uputio je 31 udarac prema suparničkim vratima, imao je 81 ubacivanje u kazneni prostor Fulhama, no na kraju je uzeo samo bod.

Rene Meulensteen je bio zadovoljan uzetim bodom, no istovremeno je Unitedovu taktiku omalovažio nazvavši ju prejednostavnom i lako čitljivom.

''Kada sam vidio njihov plan za današnju utakmicu ostao sam iznenađen činjenicom koliko je jednostavan – raširiti igru i ubaciti loptu u kazneni prostor. Ako ste dobro organizirani i vratar je dobro postavljen da na vrijeme izleti i pokupi takve lopte, onda se vrlo lako braniti. Ponekad je potrebno malo više kreativnosti da bi probili neku momčad. Bili smo čvrsti na bokovima, jer smo znali da će United pokušati ubaciti loptu. Na kraju smo imali i malo sreće, no bilo se lagano braniti'', rekao je Meulensteen engleskim novinarima.

Remi za Fulham znači približavanje zoni spasa na svega četiri boda, dok remi za United znači daljnje zaostajanje za Liverpoolom, odnosno četvrtim mjestom koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka dogodine (9 bodova).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider