Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skočio mu u zagrljaj

Ronaldo jasno pokazao što misli o protestima navijača Reala!

Cristiano Ronaldo potrčao je u zagrljaj Jose Mourinhu nakon što je postigao svoj drugi pogodak na sinoćnjoj utakmici s Real Sociedadom na Santiago Bernabeuu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači Reala izviždali su Mourinha kod predstavljanja igrača i trenera prije utakmice. Razlog je više no jasan - Mourinho je ponovno ostavio na klupi ljubimca madridske publike i kapetana Reala Ikera Casillasa, kojeg je ipak morao ubaciti u igru nakon što je Adano u 6. minuti skrivio jedanaesterac i zaradio isključenje.

>> Mourinhu salve zvižduka na Bernabeuu: Ovo je njegov odgovor

>> Pogledajte kako je Casillas odbio uzeti kapetansku traku od Ronalda!

>> 'Sedmica' u Madridu: Ronaldo s dva gola spasio Real

Simptomatično je da se Mourinho cijelu utakmicu nije micao s klupe. U nekim drugim utakmicama mogli smo vidjeti Mourinha koji viče i gestikulira uz aut-liniju, no ovaj put ostao je "zavaren" za klupu. No, to ne znači da nije bio nervozan. Kamere su ga nekoliko puta uhvatile s psovkom na ustima.

Čini se da su slave zvižduka na račun Mourinha ponukale Ronalda da pogodak iz slobodnog udarca burno proslavi u zagrljaju svojeg sunarodnjaka. Ronaldo je na otvorenoj sceni dao podršku Mourinhu i time je pokazao što misli o protestima navijača.

Nakon male krize, Portugalac je odigrao još jednu sjajnu partiju. Osim s dva odlučujuća pogotka u razmaku od nekoliko minuta, Ronaldo je impresionirao angažmanom i silinom. Real je veći dio utakmice igrao s igračem manje tako da je Ronaldo morao više no inače pomagati u obrambenim zadacima. Međutim, ipak je stigao 14 puta zapucati na vrata gostiju, od toga pet puta u okvir vrata.


Real Madrid 4-3 Real Sociedad footyroom.com by Futbol2101

S nova dva gola došao je do brojke od 172 i time se izjednačio s Pirrijem po broju pogodaka u dresu Reala. Trenutačno je sedmi na vječnoj listi najboljih strijelaca Reala iza Raula, Di Stefana, Santillane, Puskasa, Genta i Huge Sancheza, koji je postigao 178 golova i sljedeći je cilj portugalskog napadača.

Ronaldo je odličnu partiju tek malo zasjenio s petim žutim kartonom u sezoni zbog čega će propustiti gostovanje u Pamploni u sljedećem kolu Primere. „Kraljevi“ bi i bez svojeg najboljeg igrača trebali izaći na kraj sa Osasunom, posljednjeplasiranom momčadi lige. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider