Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Manjak poštovanja

Mourinhu salve zvižduka na Bernabeuu: Ovo je njegov odgovor

Na press-konferenciji nakon utakmice 18. kola španjolskog nogometnog prvenstva između Real Madrida i Real Sociedada na Santiago Bernabeuu, trener domaćeg sastava Jose Mourinho komentirao je između ostaloga zvižduke publike upućene na njegov račun...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je Real već od šeste minute igrao s igračem manje nakon isključenja vratara Antonija Adana, na kraju je uspio dobiti 4-3. Međutim, Mourinho je počašćen salvama zvižduka s tribina uoči utakmice, očito zbog ponovnog izostavljanja miljenika publike Ikera Casillasa nauštrb Adana.

>> Sedam golova u Madridu: Ronaldo s dva gola spasio Real

>> Pogledajte kako je Casillas odbio uzeti kapetansku traku od Ronalda!

"Za mene je savršeno ako mi navijači zvižde uoči utakmice i onda podržavaju momčad tijekom utakmice. Rekao sam Adanu uoči utakmice da zvižduci nisu usmjereni prema njemu. Navijači i novinari nemaju problema s njim, nego sa mnom", rekao je u svom karakterističnom stilu Mourinho.

"Ali po mojem mišljenju postoji manjak poštovanja prema Adanu, on zaslužuje više poštovanja. On je u ovom klubu već 16 godina, trenirao je u Realu, dolazi iz obitelji Realovih navijača i rođen je u Madridu. Zašto on nema pravo biti sretan? Transformirali ste problem i napad na Mourinha u manjak poštovanja prema Adanu", dodao je portugalski strateg.

Pobjedom se Real vratio na pravi kolosijek nakon 3-2 poraza u posljednjem kolu uoči zimske stanke, ali zaostatak od 16 bodova za vodećom Barcelonom čini se nedostižan.

"Naše šanse u osvajanje prvenstva su minimalne, ali kao trener idem sve do kraja i svaka je utakmica jednaka."

Sljedeća utakmica koja predstoji Realu je uzvrat Kupa kralja protiv Celte u srijedu. Podsjećamo, Real je u prvom susretu u gostima izgubio 2-1.

"Kup utakmica nije važnija od prvenstva zbog velikog zaostatka u odnosu na prvo mjesto. Celta igra dobro, ima samopouzdanja i vodi 2-1, ali prema mom iskustvu u dvije i pol godine u klubu, navijači vole Kup, uzbuđenje pobjeđivanja i imam osjećaj da ćemo, ako ponovimo igru od danas za tri dana, biti spremni za prolazak dalje." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider