Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Odjednom je sve pogrešno'

Robben se požalio na kritike nakon poraza od Reala

Medijski napisi nakon teškog poraza od madridskog Reala i ispadanja u polufinalu nogometne Lige prvaka teško su pali Bayernovom Nizozemcu Arjenu Robbenu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon 4-0 poraza od Reala u Münchenu u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka svjetski su mediji naveliko dovodili u pitanje taktiku i stil igre momčadi Pepa Guardiole.

Ta utakmica i ukupni poraz rezultatom 5-0 kao da su izbrisali sve što je Bayern gradio od početka sezone, pa su u zaborav pali bundesligaški naslov osvojen u rekordno brzom vremenu, kao i plasman u finale DFB-Pokala gdje će loviti naslov u finalu protiv Borussije Dortmund.

"Nakon 4-0 poraza od Reala sve je dovedeno u pitanje. Bili smo najbolja momčad na svijetu cijelu sezonu, a onda izgubimo jednu utakmicu i odjednom je sve pogrešno. Po mom mišljenju, ljudi pridaju preveliku važnost tom porazu", rekao je Robben za bundesligašku web-stranicu.

"Puno smo toga zajedno prošli kao momčad. Imali smo razočaranja, ali imali smo isto tako i fantastičnih trenutaka. Najvažnija stvar u takvoj situaciji je držati se zajedno, ostati pozitivan i nastaviti."

Na kraju je Robben naglasio kako bi osvajanje DFB-Pokala bio šlag na tortu već i bez toga vrlo dobre sezone.

"Definitivno smo imali sjajnu sezonu i ovako kako je. Mislim da se naši navijači i stručnjaci slažu." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider