Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U čemu je problem?

Riskira bijes Reala: Najavio nove ozljede Garetha Balea

Izbornik velške nogometne reprezentacije Chris Coleman riskira gnjev madridskog Reala sugestijom da su oni djelomično odgovorni za teško stanje u kojem se trenutno nalazi Gareth Bale...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gareth Bale je prvotno imenovan u velšku reprezentaciju za nadolazeće kvalifikacijske utakmice za SP protiv Makedonije i Belgije, iako je navješteno da neće igrati zbog ozljede bedrenog mišića, ali je na kraju njegovo priključivanje otkazano, vjerojatno zbog pritiska iz redova madridskog kluba.

Bale je od ovoljetnog rekordnog transfera vrijednog 100 milijuna eura iz Tottenhama nastupio tek tri puta za "kraljevski klub", a Coleman smatra da je razlog njegovim ozljedama izostanak predsezonskih priprema.

''Nikad ne bih kritizirao drugog menadžera, jer je Carlo Ancelotti sjajan menadžer, ali Primera je liga s drugačijim tempom u odnosu na Premierligu. Premierliga je najbrža liga i možda je Carlo stoga mislio da se Gareth može nositi sa svima, da je super-atleta. Ali na našem posljednjem okupljanju nije bio ni blizu prave pripremljenosti'', rekao je Chris Coleman.

''Treba staviti stvari u perspektivu. Zbog onoga što mu se dogodilo s transferom, očito je da osjeća pritisak. Vjerojatno se prejako trudi napraviti stvari koje mu inače dolaze prirodnim tijekom. Fizički još nije na razini i neće biti neko vrijeme. Ako ne odradite predsezonu, bez obzira koliko ste dobri, posljedice vas uvijek sustignu u sezoni. Ova bi sezona mogla biti teška za njega bez obzira koliko je dobar. Pored svega, tu je i stres zbog svega što se događalo. Nadam se da sam u krivu, ali ne mislim da će ovo biti posljednja ozljeda u sezoni za njega zbog stresa i svega'', zaključio je velški izbornik.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider