Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
S njim se nikad ne zna

Rio Ferdinand obrušio se na 'ludog Talijana': On je pravi idiot!

Branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand obrušio se na bivšeg suigrača iz West Hama Paola Di Canija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand nije se, kao ni većina engleske javnosti, oduševio dolaskom Paola Di Canija na klupu Sunderlanda. Doduše, Ferdinand za svoje negativno mišljenje ima i pokriće jer je dvije sezone krajem 90-tih s Talijanom igrao za West Ham.

>> DiCanio poludio na novinara: Sve je bilo u redu dok nije postavio jedno pitanje

"On je kontroverzna osoba i s njim nikad ne znate na čemu ste. Četiri tjedna je dio momčadi, a onda odjednom napusti teren jer nešto nije po njegovoj volji", podsjetio je Rio na čudno narav Di Canija.

"Jednom je na presici rekao kako ja nisam dovoljno dobar za reprezentaciju Engleske. Kad sam ga pitao o tome, rekao mi je da je izjava pogrešno prenesena", kaže Ferdinand.

Najviše ga muči Di Canijeva fašistiško-rasistička prošlost, od koje se doduše ogradio dolaskom na novi posao. Ferdinand je redovito bio na meti rasista...

"S obzirom da postoji slika na kojoj Di Canio salutira fašističkim pozdravom, to ga čini idiotom", oštar je bio Rio. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider