Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perezova fiks ideja

Real dovodi novu veliku zvijezdu: 'Fantastični trio' pokorava Europu!

Real Madrid bi na zimu mogao dovesti novu superzvijezdu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oni koji su tvrdili da je Radamel Falcao privremeno „parkiran“ u Monte Carlo samo kako bi se uskoro vratio u Madrid, čini se da ovih dana dobivaju potvrdu. Prošla su tek tri mjeseca otkako je kolumbijski napadač prešao iz Atletica u Monaco uz odštetu od oko 60 milijuna eura, a već je u opticaju priča kako napušta kneževinu. Falcao je s Monacom potpisao ugovor na pet godina za 14 milijuna eura godišnje plaće.

>> Real dovodi novu veliku zvijezdu: 'Fantastični trio' pokorava Europu!

Već na startu nove sezone elitnog francuskog prvenstva pojavile su se informacije kako nije zadovoljan momčadi koja ga je dočekala u Monte Carlu. Ovih dana u španjolskim nogometnim kuloarima proširila se priča kako su igračevi zastupnici stupili u kontakt s predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom.

Falcao na zimu u Realu?

Spekulira se kako bi Falcao mogao prijeći u Real već u zimskom prijelaznom roku. Perez već dugo vremena lovi „El Tigrea“. Gotovo godinu dana pregovarao je s čelnicima Atletica oko Falcaova transfera u Real. Prošle zime činilo se da je Falcao na korak od Santiago Bernabeua, a onda je iznenada došlo do obrta situacije.

Iako je Perez uspio popraviti odnose s gradskim rivalom, čelnici Atletica ipak su odlučili prodati Falcaa Monacu. Ta odluka se tumačila strahom od reakcije navijača Atletica u slučaju da je izravno prešao u redove mrskog suparnika.

Preko Monaca do Reala

Odmah potom pojavila se priča kako su se čelnici Reala i Atletica dogovorili da Kolumbijac krene put Bernabeua okolnim putem, a da je Monaco poslužio samo kao „međustanica“. Doista je bilo čudno da se nogometaš kojeg traži cijela Europa odlučio za prijelaz u klub koji, doduše, ima novca i određeni ugled, ali je ipak daleko od statusa nogometnog diva.

Falcao je na sav glas galamio da u Monaco odlazi zbog nogometnog izazova te da nisu točne priče da je tu kratkoročno samo zbog novca. No, nije prošlo dugo a Kolumbijac je počeo slati signale nezadovoljstva. Mnogi su uvjereni da Falcaova priča o nezadovoljstvu s kvalitetom momčadi Monaca samo izlika za već ranije skrojeni plan.

Fantastični trio: Ronaldo, Bale i Falcao

Perez već dugo vremena ima „fiks ideju“ spojiti Falcaa s Cristianom Ronaldom i Garethom Baleom i tako oformiti „fantastični trio“ koji će pokoriti Španjolsku i Europu. Iako se još sredinom kolovoza spekuliralo kako bi Mesut Ozil mogao otići u Englesku, o čemu je pisao i Gol.hr, njegov transfer ipak je neugodno iznenadio mnoge navijače pa čak i igrače Reala. Možda ponajviše najveću zvijezdu kluba Ronalda koji je javno kritizirao takvu odluku kluba. Neki analitičari su uvjereni kako je prodaja Ozila u Arsenal jasan signal da u redove „kraljeva“ uskoro stiže još jedna velika zvijezda. Bale je već stigao na Bernabeu, a sada je na radu Falcao.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider