Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kocka je bačena

Real i Barca poslali službene ponude: Evo koliko nude za Neymara!

Transferna saga velike brazilske nade Neymara jutros je dobila novi nastavak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Santos je sinoć iza ponoćni po centralnom europskom vremenu izdao priopćenje kako je primio dvije službene ponude za svoju najveću zvijezdu – Neymara. Ponude su poslali španjolski divovi Real Madrid i Barcelona.

Nekoliko sati kasnije Neymar je nakon sastanka sa svojim ocem objavio: „To je velika čast. Ovo je najsretniji trenutak u mojem životu. Dobro ću razmisliti, neću žuriti. Odlučit ću zajedno s mojom obitelji.“

U ovom trenutku jedino što je izvjesno jest to da će Neymar od sljedeće sezone igrati u španjolskoj Primeri, a pitanje kojem klubu je bliže ovisi iz kojeg izvora dolaze informacije.
Katalonski El Mundo Deportivo tvrdi da da su Santos i Barcelona postigli načelni dogovor u petak poslijepodne nakon tri sata pregovaranja te da je sada odluka na Neymaru da to prihvati ili odbaci.

Prema informacijama Marce, Barcelona je ponudila Santosu odštetu od 28 milijuna eura i 7 milijuna eura godišnje plaće igraču, dok je Real stavio na stol 35 milijuna eura Santosu i 11 milijuna eura godišnje plaće Neymaru.

Treba reći da Barca Neymaru ostavlja u stopostotnom iznosu zaradu od „image rightsa“, dok Real nudi podjelu u za sada nepoznatom omjeru.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider