Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko je bolje prošao?

PSG će biti stvarno jak: Dogovorena spektakularna zamjena s Barcom!

Španjolski i francuski mediji javljaju kako su Barcelona i PSG dogovorili veliki posao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon Davida Luiza, za kojeg su platili rekordan iznos za jednog braniča u povijesti (50 milijuna eura), PSG obranu pojačava jednim od najboljih desnih bekova na svijetu. Novi Brazilac stiže u Pariz, riječ je o Daniju Alvesu iz Barcelone.

U drugom smjeru ide talentirani branič Marquinhos, koji bi trebao biti dugoročno rješenje uz Gerarda Piquea u obrani Barce. Katalonci će uz Danija Alvesa navodno dati i 20 milijuna eura. Mediji diljem Europe piše kako je sad sve ostalo an igračima da dogovore osobne uvjete s klubovima.

Podsjetimo, Marquinhosa je PSG prošle godine doveo iz Rome za 35 milijuna eura, a sada će za njega dobiti Alvesa i 20 milijuna. Brazilac ima tek 20 godina i idealan je dugoročno rješenje katalonskog kluba. S druge strane, Dani Alves ima 31 godinu, no PSG-u hitno treba neki veliki rezultat s obzirom na novce koje troši na transfere.

Barcelona navodno tu neće stati s dovođenjem braniča. Menadžer igrača Rome Mehdija Benatije viđen je u Barceloni. Također, postoji i varijanta s Mirandom iz Atletica. Barca očito ispravlja grešku od prošlog ljeta kada je obrana potpuno zanemarena u prijelaznom roku.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider