Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slijede teški izazovi

Poruka Modriću: 'Došlo je vrijeme za prave igre malenoga Balkanca'

Madridski dnevnik Marca opet je prilično veliki prostor posvetio Luki Modriću, hrvatskom nogometašu u redovima Reala. Zaključak teksta jest da je došlo vrijeme za prave igre "malenoga Balkanca"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prošlom prvenstvenom kolu Modrić protiv Rayo Vallecana nije igrao jer je odrađivao kaznu žutih kartona. Marca piše kako je to bila kruna teškog razdoblja za hrvatskog nogometaša jer je prilagodba uzela svoje, kao i česta borba za pozicijom u prvoj momčadi.

''Niti jedna lijepa stvar ne dolazi lako'', rekao je Modrić, a Marca se u tekstu vodi tim riječima, naglašavajući kako Modrić više ne može imati alibi za privikavanje i novo okruženje, već se od njega očekuje prave utakmice i da preuzme na sebe jednu od liderskih uloga u madridskom klubu.

Za Real slijede vrlo teški i bitni izazovi u sezoni. Nakon gostovanja kod Deportiva uslijedit će veliki derbi, gostovanje kod Barcelone (uzvratna utakmica Kupa kralja), potom novi "el clasico" na Bernabeuu u sklopu Primere, te odlazak na Old Trafford na uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda.

"Sada je vrijeme za Modrića", piše Marca, a sam hrvatski nogometaš naglašava:

''Vidim se u Realu još mnogo godina i niti malo ne žalim što sam došao ovdje.''

Marca napominje da su Modrića mnogi vidjeli kako odabire jedan od engleskih klubova, u kojem se okruženju priviknuo, no on se odlučio za izazov. Sada je vrijeme, kaže Marca, da tom izazovu odgovori na najbolji način. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider