Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poplava isključenja

Udar na suce: Je li Barca pobjegla Realu zbog 'ljudi u crnom'?

Aitor Karanka, prvi suradnik Josea Mourinha, trenera Real Madrida, sarkastično je poručio nakon Realova gostovanja u La Coruni: „Bit će vijest kada ne dobijemo crveni karton!“

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Angel Di Maria na Riazoru se upisao na dugu Realovu listu igrača koji su isključeni ove sezone. Na Santaigo Bernabeuu smatraju kako ih suci zakidaju iz kola u kolo. 

>> U Realu pucaju od bijesa: Bit će vijest kad ne dobijemo crveni karton!

>> Osuli 'drvlje i kamenje' po Modriću: 'Potratio je veliku priliku!'

U pretprošlom kolu protiv Raya Sergio Ramos dobio je dva žuta kartona u razmaku od 44 sekunde, u prošlom kolu razmak između dvaju žutih kartona Di Marije bio je još manji. Argentinac je drugi put u sezoni zaradio isključenje, dok je Real u posljednjih 13 utakmica čak osmi put ostao s igračem manje.

Real je utakmicu završavao s deset igrača na travnjaku u čak 60 posto utakmica od početka 2013. Pet puta su Realovi igrači isključivani u Primeri i tri puta u Kupu kralja.
U Realu se žale da španjolski suci nemaju isti kriterij u sličnim situacijama kada se radi o Realu i ostalim španjolskim klubovima.

Ističu da za situacije u kojima Realovi igrači redovito dobiju žuti pa onda i crveni karton, igrači ostalih klubova najčešće prođu samo s usmenim opomenama.
Madridski mediji prenose izjave neimenovanih dužnosnika „kraljevskog kluba“.

„Suci prema Realu nisu nimalo fleksibilni, dok ostalim klubovima konstantno gledaju kroz prste“, grme s Bernabeua. Jasno je da se tu prije svega misli na Barcelonu. Iako to realovci ne žele izrijekom reći, između njihovih rečenica provlači se teza kako je velika bodovna razlika između vodeće Barcelone i trećeplasiranog Reala dobrim dijelom posljedica različitog sudačkog kriterija.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider