Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Higuan, Ramos pa Di Maria

U Realu pucaju od bijesa: Bit će vijest kad ne dobijemo crveni karton!

Pomoćni trener Real Madrida Aitor Karanka iskazao je ljutnju zbog još jednog crvenog kartona koji je dobio njegov nogometaš…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Kraljevski klub'' je u subotu u u 25. kolu Primere pobijedio Deportivo s 2-1, a u samoj završnici utakmice je drugi žuti karton dobio Angel di Maria. Argentinac se nije htio maknuti na propisanu udaljenost kod slobodnog udarca domaćih, a uz to je bespotrebno i gurnuo loptu i sudac ga je odlučio opomenuti, a kako je već od ranije imao jedan žuti karton, to je značilo i isključenje. U Realu su, međutim, ljuti na suca.

"Di Maria nije napravio tako ozbiljnu pogrešku da bi bio isključen. Nisam još razgovarao s njim o tome, ali mogu vam reći da će biti vijest kad Real Madrid ne dobije crveni karton", sarkastično je prokomentirao Karanka.

Podsjetimo, bilo je ovo treće kolo zaredom u kojem je neki Realov igrač isključen. U prošlom je kolu dva žuta kartona protiv Rayo Vallecana dobio Sergio Ramos, a tjedan dana ranije je protiv Seville ''pocrvenio'' i Gonzalo Higuain. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider