Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rusi šokirani

Platili za njega 40 mil. eura, teško se ozlijedio nakon 23 minute igre!

U prvoj utakmici osmine finala Europa lige nogometaši Anžija iz Mahačkale i Newcastlea odigrali su u Rusiji bez pobjednika i bez pogodaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bila je to tvrda utakmica bez pravih prilika, a najbolju polu-priliku propustio je Kamerunac Samuel Eto'o u samoj završnici susreta, kada je bio pomalo sebičan sam pokušao pucati prema golu, umjesto da na drugoj vratnici proigra Lacinu Traorea.

>> Tottenham i Bale razvalili Inter, Kovačić zamijenjen

>> Chelsea u punom sastavu šokiran u Rumunjskoj!

Koliko su se teško stvarale prilike govori i podatak da je prvi udarac prema bilo kojim vratima upućen u 39. minuti prvog poluvremena, što je "rekord" Europa lige u ovoj sezoni!

Iako je imao dominaciju tijekom cijelog susreta, Anži nikako nije uspijevao pronaći put do mreže Roberta Elliota, koji je, kao što smo i spomenuli, imao jako malo posla. Svakako treba spomenuti da je Newcastle osvim rezultatom postao prva momčad koja je ove sezone spriječila Anži da slavi pred svojim navijačima.

Bivši igrač Šahtara i ovozimsko veliko pojačanja Anžija, Brazilac Willian, igru je napustio nakon svega 23 minute igre zbog ozljede zadnje lože. Brazilac je ozljedu zaradio nakon duela s braničem engleskog sastava Mapouom Yanga-Mbiwom.

"Riječ je o ozljedi zadnje lože. Ne izgleda dobro. Mislim da mu predstoji poduža stanka", rekao je trener Anždija Guus Hiddink nakon utakmice.

Podsjetimo, Willian je 31. siječnja stigao u Anži, kao najskuplje pojačanje kompletnog zimskog prijelaznog roka, za čak 40 milijuna eura! Uzvratni susret na rasporedu je u Engleskoj za sedam dana. (TS) 

Europa liga, osmina finala, 1. utakmice:

Anži – Newcastle 0-0

Viktoria Plzen - Fenerbahçe (kasnije)

Stuttgart – Lazio

Steaua Bukurešt – Chelsea

Benfica – Bordeaux

Tottenham – Inter

Levante – Rubin

Basel - Zenit

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider