Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Težak udarac

Panika u Realu: Barca otima 'kraljevima' glavnu transfernu metu!

Real Madrid demonstrirao je svoj gospodski štih gestom javne podrške Titi Vilanovi koji je odstupio s mjesta trenera Barcelone kako bi se posvetio borbi s opakom bolešću...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Međutim, nakon što se pojavila vijest kako je jedan od glavnih kandidata za novog trenera Barcelone Andre-Villas Boas, menadžer Tottenhama, na Santiago Bernabeuu zavladala je blaga panika.

>> Evo tko su glavni kandidati za novog trenera Barce: Messi ima svog favorita!

>> Modrić u raljama interesa: Glavni konkurent ima snažan 'vjetar leđa'!

Ako „mali Mourinho“ završi u Barceloni, mogao bi to biti težak udarac za Real. Nije u pitanju neka opaka trenerska kvaliteta koje se pribojava Real, već činjenica da je menadžer Tottenhama u prijateljskim odnosima s Garethom Baleom, glavnom metom Reala u ljetnom prijelaznom roku, te da bi ga mogao povući za sobom na Camp Nou.

U posljednjem intervjuu za Sky Sports menadžer Tottenhama decidirano tvrdi: „Bale nije na prodaju!“
No, u isto vrijeme Portugalac nije tako decidiran kada se radi o njegovom ostanku na White Hart Laneu. Nije želi ništa konkretnije reći po pitanju njegova moguća prelaska u Barcelonu, ali između redova se može nazrijeti da ostavlja otvorena vrata.

„Moja jedina briga trenutačno je zdravlje Tite Vilanove. Nije vrijeme za spekulacije“, kazao je portugalski stručnjak.
Ako doista ne želi u Barcelonu, mogao je to puno jednostavnije formulirati. Ovako baš ostavlja prostor za spekulacije. 

Dogodio li se da Bale završi u Barceloni ili da ostane u Tottenhamu, Realu će preostati još samo da pokuša kompenzirati „gubitak“ kupovinom Waynea Rooneyja, jedine preostale zvijezde do koje bi realno mogao doći na tržištu nogu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider