Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
RVP - Rooney?

Pakleni dvojac Premierlige: 'Nisam shvatio da postoje bolji'

Liverpoolov menadžer Brendan Rodgers nahvalio je svoj napadački tandem, Daniela Sturridgea i Luisa Suareza, nakon 3-1 gostujuće pobjede nad Sunderlandom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 6. kolu engleskog nogometnog prvenstva Luis Suarez je ostvario svoj ovosezonski premierligaški debi nakon odslužene kazne od 10 utakmica suspenzije zbog griženja ruke Branislava Ivanovića, a obilježio ga je dvama postignutim golovima. Za oba mu je gola pritom asistirao Sturridge.

>> Suarez se vratio u velikom stilu: Zabio dva gola i posvetio ih sinu

''Nisam siguran da postoje dva bolja napadača u ligi. Ali postoje neka divna partnerstva poput onog Robina van Persieja i Waynea Rooneyja koji su sjajni. Mi smo malo promijenili strukturu momčadi, što nam dopušta da se bolje dodajemo, ali i dalje nas čeka puno posla jer treba uklopiti sve profile igrača koje imamo'', rekao je Rodgers, uz dodatak:

''Ta dvojica su ondje uz najbolje u zemlji i to ste mogli vidjeti danas. Mislim da će postati samo još bolji. Mogli ste vidjeti kako se razumiju. Napravili smo puno posla s njima na treningu i izgledali su jako blistavo danas.''

Sturridge je trenutno s pet golova najbolji premierligaški strijelac, dok su Suarezu, naravno, golovi protiv Sunderlanda bili prvi ovosezonski.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider