Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odmah na predstavljanju

Özil predstavljen u Arsenalu: Osvrnuo se i na glasine oko fatalne brinete

Njemački nogometni reprezentativac Mesut Özil odradio je prvi trening u svom novom klubu Arsenalu, nakon kojeg je odradio i prvu konferenciju za novinare.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Özil se tijekom treninga uglavnom družio s kolegom iz reprezentacije Perom Mertesackerom, dok je nakon treninga imao samo lijepe riječi o madridskom klubu, iako ga isti pokušava diskreditirati nakon prodaje za 50 milijuna eura.

>> Ozilov otac poludio na Real: Tužit ćemo ih zbog svega!

>> 'Real je prodao Ozila zbog zaluđenosti seksi Venezuelankom'

>> Okrivljena za šokantan transfer otkriva: 'Upoznali smo se u noćnom klubu...'

"Ne želim i ne mogu reći ništa loše o Madridu. Proveo sam tri predivne godine tamo i postigao sam mnogo toga. Što se komentara tiče tu nemam što reći. Oni koji me uistinu znaju znaju koliki sam profesionalac. Za Real sam nastupio u 159 utakmica. Ako nisam bio profesionalan, mislim da ne bih odigrao toliko utakmica zar ne? Ne smetaju me glasine, jer nisu istinite. Sada sam u Arsenalu, igram u najjačoj ligi svijeta i veselim se izazovima", rekao je između ostalog Özil.

Njemački reprezentativac se tako odmah na predstavljanju osvrnuo na medijske napise kako je iz Reala otjeran jer se zbog zaluđenosti seksi Venezuelankom Aidom Yespicom nije u potpunosti mogao koncentrirati na nogomet.

Navijači Arsenala imat će priliku upoznati Özila već ove subote kada Topnici gostuju kod Sunderlanda.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider