Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sad je ona kriva

'Real je prodao Ozila zbog zaluđenosti seksi Venezuleankom'

Navijači Arsenala slave dolazak velikog ovoljetnog pojačanja Mesuta Özila iz Real Madrida, koji ga istovremeno na sve načina pokušava diskreditirati. Naravno, ako je vjerovati - Kataloncima...

Sportski dnevnik iz Barcelone El Mundo Deportivo prenosi kako im je povjerljivi izvor iz Reala otkrio da je klub prodao njemačkog reprezentativca zbog njegove zaluđenosti Venezuelankom Aidom Yespicom (31), televizijskom voditeljicom i modelom.

Neimenovani izvor tvrdi da je Mesut Özil bio toliko lud za njom da je svakoga tjedna putovao u Milan i Pariz kako bi se viđao s njom, te da je svaka dva tjedna iznajmljivao privatan zrakoplov u vrijednosti 18 tisuća eura.

"Putovao bi rano ujutro i vraćao se predvečer, netom prije utakmice", piše Mundo Deportivo.

Özil, ukoliko je to istina, ne bi trebao imati tih problema u Arsenalu, s obzirom da će mu se Yespica pridružiti u Londonu krajem ovog tjedna, nakon što veznjak odradi svoju reprezentativnu dužnost.

INače, Yespica ima sina Arona s iz veze s talijanskim nogometašem Matteom Ferrarijem. Poslije njega bila je u vezi s Adrianom Mutuom, njemačkim modnim dizajnerom Philippom Pleinom, te Ozilom.

Prije godinu dana udala se za odvjetnika iz Venezuele, Leonarda Gonzalesa, ali se razvela u ožujku. Novu ljubav brzo je pronašla u 57-godišnjem bankaru Rogeru Jenkinsu.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider