Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Ostali sportovi
Nema više njen broj

Okrivljena za šokantan transfer otkriva: 'Upoznali smo se u noćnom klubu...'

Transfer Mesuta Ozila iz Real Madrida u Arsenal polako baca u sjenu i 'onih 100 milijuna za Balea.'

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada je Mesut Ozil posljednjeg dana prijelaznog roka napustio Real Madrid i za čak 50 milijuna eura otišao u Arsenal, mnogi su ostali šokirani. Međutim, takvu buru nitko nije očekivao.

>> Özilov otac poludio na Real: Tužit ćemo ih zbog svega!

Španjolski i talijanski mediji 'provalili' su priču o navodnim Ozilovim odlascima avionom na dan utakmice u Pariz i Milano kako bi vidio fatalnu Aidu Yespicu. Mustafa Ozil, otac nogometaša čak je i zaprijetio Real Madridu tužbom. Vjeruje kako je takav pokušaj diskreditiranja krenuo upravo iz 'kraljevskog kluba' s obzirom na veliko negodovanje navijača zbog transfera.

Javila se napokon i atraktivna Venezuleanka. Tvrdi da nikad nije imala aferu s Ozilom.

''Poznajem Ozila. Prije dvije godine slučajno smo se sreli u jednom noćnom klubu u Madridu. No, nemam nikakve veze s njegovim odlaskom iz Reala. Nisam nikad spavala s njim'', tvrdi bivša Miss Venezuele.

''Razmijenili smo brojeve telefona. Jedne noći me nazvao i rekao da je u Milanu te pitao hoćemo li se vidjeti. Otišli smo na večeru u jedan poznati klub i nismo se skrivali od paparazza. Nakon toga se ništa nije dogodilo. Danas smo oboje sretno zaručeni'', otkrila je talijanskim medijima.

''On je mlađi, čak i niži od mene. Imamo divno prijateljstvo i ništa više. Nema više moj broj jer sam ga promijenila, a ja sam njegov izbrisala. Očekujem da i on potvrdi istu priču, kao pravi džentlmen'', poručila je Aida.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider