Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet taj Messi

Ovo je reakcija Ronalda kad je Messi proglašen igračem godine

U Zurichu je Leo Messi odnio i četvrti Balon D'or čime se još jednom upisao u povijest.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrač Barcelone dobio je čak 41,6 % glasova, dok je zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo osvojio drugo mjesto (23.68%), a još jedan član Barce Andres Iniesta (10.91%). Iznenađenje se nije dogodilo, a Ronaldo je opet ostao u sjeni čudesnog Argentinca.

>> Mourinho uhvaćen u laži: Zlatna lopta ga zanima samo kad je dobitnik!

>> Ušao je u povijest: Messi četvrti put zaredom osvojio Zlatnu loptu!

>> Ronaldo proradio u specijalnim kopačkama: Tko ih može kupiti?

Prošle je godine odnio pobjedu u Primeri kad je Real napokon došao do naslova, no u drugom dijelu godine Messi i Barcelona opet su do nogu potukli Ronalda i Real. Portugalac je rekao kako bi da može najradije glasao za sebe, jer je u njegovom kraju skromnost mana, a ne vrlina.

Zato su mnogi željeli vidjeti kakva će biti njegova reakcija kad ostane bez još jedne Zlatne lopte zbog (pretjerano) skromnog Messija. Nije to bila nikakva posebna reakcija, ali mnogi danas iz izraza njegovog lica iščitavaju nezadovoljstvo. Znajući za Ronaldov kompetitivni duh definitivno nije zadovoljan, ali zar bi trebao biti?

'Nisam frustriran zbog Messija. On radi posao za svoju momčad, kao i ja za svoju. Što se mene tiče, ne osjećam suparništvo'', rekao je uoči dodjele Zlatne lopte u Zurichu.

''Moja savjest je čista, ova nagrada nije kraj života. Život ide dalje...'', poručio je Ronaldo koji na njegovu žalost mora igrati u eri Lea Messija. Ah, opet taj Messi...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider