Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Četvrti topnik Primere

Opća hispanizacija Cityja: Za 25 milijuna stiže još jedan Španjolac

Premda je Jose Maria del Nido, predsjednik nogometnog kluba Seville, prilično samouvjereno govorio da Alvaro Negredo ostaje u klubu, takvo što se očigledno neće dogoditi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski mediji pišu kako će u roku od 24 sata odlični napadač Negredo i službeno postati novo pojačanje Cityja, a zanimljivo je kako će time postati drugi dosadašnji igrač Seville koji je ovog ljeta došao na Etihad. Prije njega je to učinio Jesus Navas.

Također, u svlačionici prve momčadi Cityja Negredo će biti četvrti Španjolac (uz Navasa, Davida Silvu i Javija Garciju), a sa španjolskog govornog područja od ranije su tu Zabaleta i Aguero, kao i trener Manuel Pellegrini (Čileanac), njegov pomoćnik Ruben Cousillas (Argentinac) te trener vratara Xabier Mancisidor i kondicijski trener Jose Cabello (obojica Španjolci).

Navodi se kako je transfer vrijedan 25 milijuna eura, plus bonusi koji mogu pojačati cijenu s obzirom na nastupe i izvedbe Negreda.

S 25 pogodaka je Negredo prošle sezone bio prvi strijelac Seville i četvrti na kompletnoj ljestvici Primere, iza Messija, Cristiana Ronalda i Falcaa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider