Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrhunac napetosti

Ogorčeni Bale poslao šokantnu poruku: Obračun svim sredstvima!

Gareth Bale otkrio je svojim suigračima u reprezentaciji da više nema namjeru igrati za Tottenham...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako je za vjerovati britanskom tabloidu The Sunu, velški nogometaš i velika ovoljetna želja Real Madrida, Gareth Bale, otkrio je svojim suigračima u reprezentaciji da više nema namjeru igrati za Tottenham.

>> Astronomska ponuda: Najveći izlazni transfer Reala u povijesti!

„Više nikada neću navući dres Spursa“, to su navodno riječi kojima je sjajni krilni igrač Tottenhama obavijestio svoje reprezentativne kolege o svojim namjerama, koje zasada skriva pred medijima.

„Gareth je zbunjen i ogorčen. Ne može shvatiti zašto ga Tottenham ne želi pustiti iz kluba“, rekao je, navodno, jedan od reprezentativaca Walesa za The Mirror.

Bale se trenutno nalazi na reprezentativnom okupljanju, iako je propustio sve pripremne utakmice Tottenhama zbog misteriozne ozljede. Wales u srijedu navečer igra protiv Irske prijateljski susret, a dan poslije je navodni dan "D" za Balea.

Naime, tada je zakazan sastanak njega i predsjednika Tottenhama Daniela Levyja, koji, kao i prošle sezone u slučaju našeg Luke Modrića, koči njegov transfer u Real Madrid. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider