Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Idealan za Bayern'

Oduševio je Guardiolu: Bayern kreće po fantastičnog Brazilca?

Po pisanju španjolskog Sport.es-a, novi trener minhenskog Bayerna, Josep Guardiola, zatražio je od čelnika bavarskog kluba realizaciju transfera Davida Luiza...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovaj 26-godišnji reprezentativac Brazila i član londonskog Chelseaja vjerojatno je jedan od cjenjenijih obrambenih igrača u ovom trenutku. Barcelona je dugo vremena kombinirala s njegovim imenom kao pojačanjem, a sada se vjerojatno u igru ubacuje i aktualni europski i njemački prvak.

Guardiola je navodno nazvao Luiza "idealnim za Bayern", te da bi mu trebalo "minimalno vremena za prilagodbu", kao i da se nada da će uprava početi "raditi na tom transferu".

Inače, potražnja za Luizom je pojačana nakon što je novi trener Chelseaja Jose Mourinho, istina neodređeno, najavio da mu Brazilac i nije među prvim obrambenim opcijama za sljedeću sezonu.

Luizov ugovor s Chelseajem traje do lipnja 2017. godine, a trenutačno se na europskom tržištu njegova cijena vrti oko 25 milijuna eura. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider