Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
138 golova u 229 nastupa

Nije izdržao: Neymar se u suzama oprostio od Santosa

U nedjelju je posljednju utakmicu u dresu brazilskog nogometnog kluba Santosa odigrao 21-godišnji ponajbolji igrač svijeta Neymar, koji nije mogao suspregnuti suze uoči početka susreta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na razglasu je završavala klupska himna kada je Neymar briznuo u plač, shvaćajući da istu neće slušati jedan duži period godina. Brazilski napadač cijelu utakmicu, kao ni ostatak momčadi, nije bio na razini, te u konačnici može biti zadovoljan što se od kluba nije oprostio porazom.

>> Navijači izviždali Neymara, on odgovorio: Odlazim u najbolju momčad svijeta

''Sve mi emocije dolaze na svoje mjesto. Bit će mi čast i zadovoljstvo igrati s Mesijem, Iniestom i Xavijem'', rekao je Neymar u intervjuu odmah nakon susreta, za vrijeme kojeg je cijelo vrijeme bio nasmijan.

Neymar je posljednjih godina predvodio Santos do najvećih uspjeha još od 70-ih godina prošlog stoljeća i legendarnog Pelea. Klub je predvođen 21-godišnjim napadačem 2010. godine osvojio Brazilski kup, godinu dana kasnije Copu Libertadores, te tri uzastopna naslova prvaka države Sao Paulo.

Neymar je za Santos postigao 138 pogodaka u 229 nastupa, te će biti ključna figura reprezentacije na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider