Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Postignut dogovor'

Neymar izabrao između Reala i Barce, transfer će koštati 50 milijuna eura!

Od sljedeće će sezone najtalentiraniji brazilski nogometaš današnjice, 21-godišnji Neymar, nositi dres Barcelone. Marca piše kako je postignut dogovor na relaciji između Barcelone i Santosa, kao i katalonskog velikana i samog igrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dakle, prema napisima uglednog španjolskog sportskog dnevnika preostalo je samo službeno potpisivanje ugovora, a Barcelonu će, navodi se, Neymarov transfer koštati 50 milijuna eura.

>> Real i Barca poslali službene ponude: Evo koliko nude za Neymara!

Očekuje se da Neymar potpiše petogodišnji ugovor prema kojem će godišnje zarađivati oko 7 milijuna eura, a Barcelona bi vijest o transferu mogla službeno potvrditi ili nakon utakmice 37. kola španjolskog prvenstva protiv Espanyola u nedjelju ili u ponedjeljak.

Sinoć su iz Santosa objavili kako klub na stolu ima dvije ponude, Barceloninu i onu Real Madrida, a na Neymaru je bilo da izabere čiji će dres odjenuti. Prema svemu je sudeći pobjedu u ovoj bitci između dvaju najljućih španjolskih rivala, odnijela Barcelona... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider