Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Čast je igrati s Messijem'

Navijači izviždali Neymara, on odgovorio: Odlazim u najbolju momčad svijeta

Navijači Santosa nisu najbolje primili vijest da Naymar, jedan od najvećih talenata svjetskog nogometa, prelazi u Barcelonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj utakmici Neymara za Santos navijači su ga izviždali.

''Bit će mi velika čast igrati s Messijem, Xavijem i Iniestom. Moj san je bio zaigrati za Barcelonu. Sretan sam što odlazim u najbolju momčad svijeta'', zaključio je 21-godišnji Brazilac.

Dogodilo se to u susretu s Flamengom koji je završio 0:0. Većina od 63.500 navijača je zviždala kad god bi Neymar primio loptu, a radovali se kad bi je izgubio. No, Brazilac kaže da im to ne zamjera.

''Navijači Santosa su jedini koji su me uvijek podržavali. Samo im mogu zahvaliti i reći da se ponovo vidimo. Jednog dana ću se vratiti u ovaj klub'', rekao je Neymar.

Sad se okreće utakmicama s Barcelonom.

Podsjetimo, Neymar će s Barcelonom potpisati ugovor na pet godina. Ostali detalji ugovora nisu poznati.

Neymar će se, kako sada stvari stoje, Barceloni priključiti po završetku Kupa konfederacija, koji završava 30. lipnja. Neymar je za Santos postigao 138 pogodaka u 229 nastupa, te će biti ključna figura reprezentacije na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider