Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zna se tko je najbolji

Neymar: Ne vrijedim 57 milijuna eura, došao sam učiti od najboljih

Neymar je s 21 godinom u Brazilu več dosegao zvjezdani status, ali se čini kako mu je jasno da tek sad slijedi - dokazivanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dopredsjednik katalonskog nogometnog diva Barcelone Josep Bartomeu obznanio je u ponedjeljak da je cijena za transfer brazilskog 21-godišnjeg napadača Neymara iz Santosa u njegov klub na kraju iznosila 57 milijuna eura...

>> KOMENTAR Tek 'Justin Bieber' ili novi Messi: Je li Neymar pogodak Barcelone?

>> Neymar izazvao ludnicu, došlo ga pozdraviti 50 tisuća navijača

Očito sam Neymar ne misli da vrijedi toliki novac. Uostalom, kada vidimo koje se u današnje vrijeme vrte cifre oko nogometa, malo je onih koji će reći da netko zbilja treba zarađivati i po 200 tisuća eura tjedno...

''Ne vrijedim toliko'', rekao je uz smiješak Neymar, koji je u ponedjeljak pred 56 tisuća navijača predstavljen na Nou Campu.

''Nikad se nisam zamarao time da budem najbolji igrač svijeta. Najbolji nogometaš je ovdje u Barceloni već godinama, a to je Lionel Messi. Ja sam imao sreću da sam dobio priliku učiti od najboljih i na taj način nastaviti svoj nogometni razvoj'', rekao je između ostalog Brazilac, koji zasad još nije izabrao broj na dresu, s obzirom da su njegovi omiljeni (7 i 11) zauzeti.

''Ne zamaram se brojem. Iskreno svejedno mi je.''

Zašto je baš izabrao Barcu?

''I Barcelona i Real Madrid su veliki klubovi, to je jasno. Meni je drago da su me i jedni i drugi željeli dovesti. Ja sam slijedio svoje srce i eto me u Barceloni. To je bila obiteljska odluka. Uvijek slušam što mi tata i mama govore. Naravno da smo primili i financijski bolje ponude. Novac nas ne motivira.''

Brazilac će se, nakon što je i službeno dovršio svoj transfer u Barcelonu, priključiti reprezentaciji pred kojom je nastup na Kupu konfederacija od 15. do 30. ovog mjeseca. Nakon toga će se vratiti u Kataloniju gdje će započeti s pripremama u novom klubu.(TS)

Hoće li Neymar uspjeti u Barceloni?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider