Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigao je show

Neymar izazvao ludnicu: Želim pomoći Messiju da ostane najbolji!

Neymar je napravio pomutnju dolaskom u Barcelonu. Potpisao je ugovor, a na predstavljanje na Camp Nou došlo je 56.000 navijača...

„Dobar dan svima! Sretan sam što sam postao igrač Barcelone, ispunio se moj dječački san“, izjavio je Neymar na predstavljanju pred navijačima Barcelone nakon što je nekoliko sekundi tehnicirao s loptom, kako je to uobičajeno u ovakvim prilikama. Prema procjenama španjolskih medija na Camp Nou okupilo se 56.000 navijača Barcelone.

Neymar je istakao: "Želi pomoći Barceloni u osvajanju novih trofeja te pomoći Lionelu Messiju da još mnogo godina bude najbolji nogometaš na svijetu."


Neymar salta al Camp nou by hoyno25

Nakon ovih rečenica Camp Nouom odjeknulo je: "Visca el Barça!"

Nakon što je igrao za Brazil u 2:2 remiju protiv Engleske na legendarnoj Maracani, Neymar je danas poslijepodne potpisao za Barcelonu petogodišnji ugovor. Završila je tako dvogodišnja sapunica u kojoj je brazilski nogometaš koketirao s odlaskom u Europu. 

Neymar je na Twitter jutros postavio fotografiju iz privatnog zrakoplova s kojim je oko 13 sati sletio na aerodrom El Prat u Barceloni. Očito je s njim stiglo puno prijatelja.

Sličnu 'bandu' sa sobom je doveo i Ronaldinho, ali ovaj je legendarni Brazilac morao napustiti Barcelonu nakon što su u javnost dospjele informacije o brojnim tulumima s maloljetnicama što je bio uzrok sve lošije forme.

Neymara su navijači dočekali već u zračnoj luci, a njegov je zrakoplov stigao malo iza zakazanog termina. Prošao je ''iscrpne liječničke testove'' prije potpisa ugovora u nazočnosti predsjednika kluba Sandra Rosella, potpredsjednika Josepa Marije Bartomeua i sportskog direktora Andonija Zubizarrete. Visina odštete nije objavljena.

Barcelona je Santosu već platila 10 milijuna eura prije godinu dana, a sada će još 50. No, u Kataloniji se nadaju kako će taj silan novac vrlo brzo biti vraćen prodajom dresova i novim sponzorskim ugovorima.

S Neymarom stiže show na terenu, a vjerojatno i izvan njega. Vidjet ćemo kako će velika brazilska, ne samo nogometna, već i teen zvijezda funkcionirati pod strogim pravilima nogometne institucije poput Barcelone.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Hoće li Neymar uspjeti u Barceloni?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider