Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nijemci likuju

'Nevjerojatno, strašno je što će Borussia igrati u finalu!'

Nakon što je Howard Webb označio kraj uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka, Jurgen Klopp je počeo marširati Santiago Bernabeuom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagrlio je svakog svog igrača, udarao se po srcu, dirigirao navijačima svog kluba, te pritom u niti jednom trenutku nije skidao osmijeh s lica.

>> Pukla ljubav: Evo što je Ronaldo rekao o odlasku Mourinha iz Reala

>> Mourinho show na presici: Kritizirao suca i najavio povratak u Englesku!

>> Ramos je odigrao herojski, ali je i ove godine nakon polufinala bio u suzama...

"Zaslužili smo ovaj prolaz i finale. Nakon svega je, mislim, u redu što ćemo igrati finale. Morali smo zabiti pogodak, morali smo sami sebi olakšati život, ali je na kraju sve poprimilo obrise drame. Ali, neka, u finalu smo, to je bitno", govorio je presretni Klopp, a na njega se nadovezao čuvar mreže Roman Weidenfeller koji je u prvom dijelu uzvratnog ogleda sačuvao za Borussiju itekako bitnih 0:0.

"Čudnovato je ovo, strašno... Gadan je bio pritisak na nama, ali izdržali smo. Stisnuli su nas na početku i na kraju. Umorni smo, stvarno smo iscrpljeni, ali imamo finale u rukama. Velika je ovo stvar."

Ključni čovjek obrane Borussije, Mats Hummels, također je oduševljen plasmanom u samu završnicu:

"Utakmica se promijenila nakon što su nam zabili prvi pogodak. Znali smo da nakon toga postoji realna opasnost po nas, jer su se automatski razbudili i navijači. Krenuli su žestoko prema naprijed. No, uspjeli smo, presretni smo. Imali smo veliku zalihu, sačuvali smo je. Ne znam što reći, nevjerojatno je ovo, strašno je što smo osigurali finale", kazao je Hummels.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider