Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prokletstvo polufinala

Mourinho show na presici: Kritizirao suca i najavio povratak u Englesku!

Peti put je u karijeri portugalski trener Jose Mourinho zapeo u polufinalu Lige prvaka. Peti put u sedam pokušaja. Kada je prolazio tu fazu natjecanja odlazio je i do kraja (Porto, Inter).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odmah nakon kraja uzvratnog ogleda (2:0) Mourinho je srdačno čestitao kolegi Jürgenu Kloppu, ali je nakon toga, pred novinarskim mikrofonima, ipak izustio ono što ga je mučilo tijekom ogleda.

>> Borussia prvi finalist: Real u finišu zamalo napravio čudo!

"Howard Webb je meni jedan od omiljenih sudaca. Ali, ljut sam na njega, ljut sam jer nije dao crveni karton Hummelsu. Svi su vidjeli taj crveni, vidio ga je i on. No, očito je u tom trenutku bio samo čovjek, a ne sudac", rekao je za ITV Mourinho i potom priznao:

"Znam, znam... Ne mogu zaboraviti prvu utakmicu u kojoj smo stvarno bili slabi. Tamo je otišlo naše finale. Igrači su dali sve od sebe. Bili smo jako blizu. Imali smo šanse da zabijemo puno prije nego što smo to početli raditi i da smo ih iskoristili bili bismo u jako dobroj poziciji za prolaz", kazao je Portugalac.

Mourinho je još dodao:

"Možda odem ovog ljeta iz Madrida. Točnije, bit ću tamo gdje će me željeti. Znam da me vole neki klubovi, osobito u Engleskoj. U Španjolskoj je situacija drugačija jer me neki ljudi mrze. Neki su čak i u ovoj sobi", rekao je na press konferenciji trener Reala, koji od ljeta, sudeći prema ovim riječima, neće biti na toj funkciji.

Prema svemu sudeći, Mourinho se vraća u Chelsea...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider