Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nažalost, definitivno je

Liječnici potvrdili: Ozljeda Falcaa je užasna, propušta SP u Brazilu!

Kolumbijski nogometaš Radamel Falcao potrgao je prednji križni ligament u lijevom koljenu, potvrdio je njegov klub Monaco...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kod takvih ozljeda stanka obično traje najmanje šest mjeseci, što znači da je Falcao neće igrati na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Kolumbijac je nastradao u srijedu u dvoboju Francuskog kupa protiv niželigaša Chasselaya (pobjeda Monaca 3-0) kada je na njega oštro startao domaći branič Soner Ertek.

VIDEO Šok iz Francuske: Falcao se ozlijedio i ostaje bez SP-a u Brazilu?

Tijekom četvrtka je 27-godišnji napadač odletio na preglede kod liječnika svoga nekadašnjeg kluba Porta. Rezultati su se pokazali vrlo lošima, tako da Falcaa u idućim danima očekuje operacija, a potom i dugotrajni oporavak.

Falcao je prošlo ljeto došao u Monaco s kojim je potpisao petogodišnji ugovor. Prije toga je dvije godine igrao u Atletico Madridu, te dvije sezone u Portu koji mu je bio prvi europski klub. Seniorsku je karijeru počeo u argentinskom velikanu River Plateu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider