Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li moguće?

VIDEO Šok iz Francuske: Falcao se ozlijedio i ostaje bez SP-a u Brazilu?

Monaco je igrao protiv četvrtoligaša s Falcaom u napadu. Zabio je i onda se dogodio prekršaj zbog kojeg mu je ugroženo Svjetsko prvenstvo.

Nogometaši Monaca izborili su plasman u osminu finala francuskog kupa nakon što su na gostovanju pobijedili četvrtogligaša Mont d'Or Azergues 3-0 (1-0).

Utakmicu koja je igrana na stadionu Gerland u Lyonu obilježila je teška ozljeda Kolumbijca Radamela Falcaa. Jedan od najboljih napadača na svijetu postigao je vodeći pogodak u 29. minuti utakmice, no u finišu prvog dijela je ozlijedio lijevo koljeno nakon grubog starta protivničkog igrača.¨

Falcao je na nosilima iznesen s travnjaka, a tv postaja Canal + je objavila kako se radi o teškoj ozlijedi. Sumnja se kako će kolumbijski reprezentativac morati na operaciju što bi predstavljalo veliki udarac za Monaco, ali i Kolumbiju, sudionika skorašnjeg Svjetskog prvenstva.

Golove za Moncao u pobjedi protiv Monta postigao je i Emmanuel Riviere (63, 72). Hrvatski reprezentativac Danijel Subašić nije branio za Monaco.

Veliko je iznenađenje poraz Bordeauxa kod amaterskog Rousse Monticella. U 120 minuta Bordeaux nije uspio zabiti pogodak, a potom je s 4:3 izgubio rulet jedanaesteraca. Gregory Sertic, potencijalni hrvatski reprezentativac, je odigrao svih 120 minuta u poraženom sastavu.

Ispao je i ugledni Toulouse od niželigaša Moulinsa. Domaći junak je bio Da Silva koji je postigao oba pogotka, te je okrenuo 0:1 u 2:1.

Francuski kup, šesnaestina finala:

Monts Or Azergues - Monaco 0:3 (Falcao 29, Riviere 63, 72)

Rousse Monticello - Bordeaux 0:0, 4-3 nakon jedanaesteraca

Yzeure - Lyon 1:3 (M'Baye 75 / Briand 77, Gourcuff 81, Malbranque 85)

Moulins - Toulouse 2:1 (Da Silva 46, 86 / Ben Basat 31)


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider