Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mou i Perez se dogovorili

Navijači Reala zadali mu posljednji udarac: Objava sljedećeg tjedna!

Real Madrid će sljedećeg tjedna službeno objaviti rastanak sa Joseom Mourinhom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho nagovijestio je odlazak s klupe Real Madrida.

„Mislim da je normalno da klub zna prije isteka tekuće sezone što će biti u sljedećoj. Kada ja i predsjednik sjednemo za stol, znat će se što je odlučeno“, kazao je Mourinho nakon što je Real Madrid izgubio u finalu Kupa kralja od Atletica i time propustio posljednju šansu da osvoji važan trofej ove sezone.
Uprava Real Madrida zasjedat će u ponedjeljak. Španjolski mediji tvrde da će na sastanku biti donesena službena potvrda Mourinhova odlaska iz Reala.

Čini se da Florentino Perez neće čekati kraj sezone kako bi javno objavio raskid ugovora s portugalskim trenerom. Spekulira se da će to učiniti tijekom sljedećeg tjedna, možda već u utorak.

>> Čovjek koji ne zna podnijeti poraz: Evo što je Mourinho napravio sucu

Perez je navodno već dogovorio s Mourinhom raskid ugovora na obostrano zadovoljstvo, odnosno bez ikakvih obveza jedne strane prema drugoj. To znači da Mourinho neće dobiti nikakvu odštetu, a Real s druge strane neće tražiti odštetu od kluba u koji prijeđe. A taj klub je prema svemu sudeći londonski Chelsea.

Ono što se u ovom trenutku još uvijek ne zna jest to tko će biti Mourinhov nasljednik te je li Perez po tom pitanju što dogovorio i ako jeste, kada će to objaviti?

Prema mišljenju navijača Reala koji su sudjelovali u anketi Marce, Mourinho napušta Santiago Bernabeu kao gubitnik.
Na pitanje je li Mourinho doživio neuspjeh na klupi Reala u posljednje tri sezone, čak 87 posto anketiranih odgovorilo je potvrdno. U anketi je sudjelovao više no reprezentativan broj navijača, njih 27.000. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider