Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Konačno poniženje?

Navijači Reala poručili: Mourinho mora otići odmah, ne dajte mu više na klupu

Činilo se kako je ove sezone konačno našao lijek za Barcelonu, ali navijači Reala za to ne mare.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho po prvi put iz nekog kluba odlazi kao gubitnik. Donio je u tri sezone Realu naslov prvaka, Kup kralja i Superkup, ove mu je sezone Barcelona bila mušterija, ali čini se kako navijači Reala ne mare za njegove uspjehe u Madridu.

>> U Madridu viđen slavljenički bus Reala – prazan i neiskorišten...

Oni više pamte njegov odnos prema Ikeru Casillasu, ali i samom Realu iznad kojih se Mourinho često znao izdizati. To u Madridu ne mogu trpjeti, jer ipak su oni po trofejima najveći klub na svijetu. Možda je osvajanje Lige prvaka i legendarne 'decime' moglo popraviti stvari, ali Mourinho je ispao od Jurgena Kloppa i Borussije Dortmund.

Konačni čavao u lijes zabio mu gradski protivnik Atletico Madrid uzevši Kup kralja na Santiago Bernabeu prvom pobjedom nad Realom još od 1999. godine.

Sportski dnevnik AS kojem tepaju da je 'Realov bilten' postavio je pitanje u anketi 'Treba li trener B momčadi Alberto Toril voditi real do kraja sezone?'. 'Da' je reklo ogromnih 82 % čitatelja što je itekako velik signal što navijači žele.

Real do kraja prvenstva igra protiv Real Sociedada i Osasune i vdijet ćemo hoće li Florentino Perez, ali i sam Mourinho izdržati ovakvu napetost oko kluba. U nedavnoj anketi istog dnevnika čak 88 % odgovora bilo je u korist Mourinhovog odlaska na kraju sezone.

Vidjet ćemo hoće li uistinu Alberto Toril dobiti veliku čast voditi momčad do kraja sezone. Navodno je Mourinho s Perezom dogovorio častan rastanak u kojem neće tražiti naknadu za otkaz, ali neće ni biti protjeran.

Ono što je sigurno, Mourinho nakon Chelseaja i Intera neće otići kao netko za kime će sljedećih sezona 'plakati'...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider