Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve su izgubili

U Madridu viđen slavljenički bus Reala – prazan i neiskorišten...

U Real Madridu su čvrsto vjerovali u osvajanje u osvajanje Kupa kralja, pa su unaprijed pripremili otvoreni klupski autobus koji je trebao voziti momčad gradskim ulicama tijekom proslave osvajanje trofeja…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošlog je petka Jose Mourinho pobijeđen i ponižen (isključenje) za kraj pustolovine u Madridu. Nije mu konačni udarac zadala omražena mu Barcelona, već gradski rival Atletico osvajanjem Kupa kralja u dvorištu Reala.

>> Mourinha uništilo 'Ikerovo prokletstvo': Evo zašto je 'nastradao'!

>> Čovjek koji ne zna podnijeti poraz: Evo što je Mourinho napravio sucu

Optimizam u redovima Real Madrida uoči finala na svom Santiago Bernabeuu protiv Atletica bio je i razumljiv. Atletico je posljednji put svladao slavnijeg gradskog suparnika u listopadu 1999. godine. Otada je sve bilo u znaku Reala koji je slavio u posljednjih deset dvoboja u svim natjecanjima.

No, u petak je Atletico prekinuo seriju od 25 utakmica bez pobjede protiv Real Madrida, te je slavio u produžecima 2-1.

Jose Mourinho nije uspio izbjegnuti svoju prvu sezonu bez trofeja. Štoviše, zaradio je isključenje. Baš kao i Cristiano Ronaldo u produžecima.

Navijačima Real Madrida zacijelo je bio tužan pogled na ''slavljenički'' autobus, koji je viđen na gradskim ulicama kako se prazan vraća u garažu. Ulicama Madrida paradirali su članovi Atletica u svom klupskom autobusu…(I.Š./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider