Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iako je bio otpisan...

Navijači Chelseaja mogu odahnuti: Uprava kluba se ipak smekšala!

Prema pisanju britanskog The Telegrapha najbolji klupski strijelac Chelseaja u povijesti, Frank Lampard (34), produljio je ugovor na dodatnu godinu dana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je praktički bio već otpisan i na izlaznim vratima londonskog kluba, čini se da će Lampard i iduće sezone predvoditi momčad Chelseaja u prvenstvu i Ligi prvaka. Naime, nakon što je postigao nekoliko ključnih pogodaka u završnici sezone, kojima je klubu osigurao nastup u Ligi prvaka dogodine, uprava kluba se ipak smekšala i odlučila svom legendarnom veteranu ponuditi jednogodišnje produljenje.

>> Chelsea gotovo osigurao Ligu prvaka: Lampard se upisao u povijest!

Podsjetimo, Lampard je prošle subote postao najbolji klupski strijelac u povijesti s 203 pogotka, pretekavši Bobbyja Tamblinga koji je do utakmice s Aston Villom bio vodeći s 202 gola.

The Telegraph istovremeno nagađa da produljenje s Lampardom ima veze i s vjerojatnim povratkom Josea Mourinha na menadžersku klupu. Još uvijek aktualni trener Real Madrida gotovo sigurno odlazi iz "kraljevskog kluba" na kraju ove sezone, baš kao i aktualni menadžer "bluesa" Rafa Benitez. Gotovo svi svjetski mediji vjeruju da će Mourinho svoju trenersku karijeru nastaviti na Stamford Bridgeu, gdje je bio vrlo povezan s Frankom Lampardom i Johnom Terryjem. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider