Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vraća se u Chelsea?

Mourinho postavio pred Abramoviča tri uvjeta: Astronomska plaća...

Prema napisima engleskog tabloida The Mirrora, portugalski trener Real Madrida Jose Mourinho postavio je nekoliko uvjeta vezano uz svoj možebitni povratak na klupu Chelseaja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi uvjet je astronomska godišnja plaća od 12 milijuna funti, drugi je ostanak Franka Lamparda u klubu, a treći je plasman kluba u Ligu prvaka sljedeće sezone.

>> Rekordni Realov niz: Casillas na klupi, Modrić od prve minute!

>> Trenutak koji je šokirao Real Madrid: Sada je sve upitno!

Lampard i Mourinho imaju odličan odnos još iz dana kada je londonski klub pod Portugalčevim vodstvom harao Premierligom, a engleskom veznjaku na kraju sezone istječe ugovor.

Vlasnik Chelseaja Roman Abramovič otpustio je Mourinha 2007. godine iako mu je ovaj donio dva premierligaška naslova, ali u međuvremenu je "ratna sjekira" između njih navodno zakopana.

Aktualni menadžer Chelseaja Rafa Benitez će na kraju sezone, posve je izvjesno, napustiti svoju dužnost, a navijači "bluesa" u posljednje vrijeme učestalo skandiraju Mourinhovo ime. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider