Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Imamo idealnu priliku'

Mourinho: Počistili smo smeće pred sobom, tako to rade prave momčadi

Nogometaši Chelseaja su i drugi put ove sezone, kada je Liga prvaka u pitanju, slavili na gostujućem terenu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poslije Bukurešta i Steaue, ovog je utorka momčad Josea Mourinha slavila kod Schalkea s uvjerljivih 3-0, te je time zasjela i na prvo mjesto svoje skupine sa šest bodova. Vrlo brzo je Chelsea ispravio kiks na premijeri, kada je dozvolio da mu Basel otme tri boda sa Stamford Bridgea.

>> Chelsea na krilima Torresa sredio Schalke i zasjeo na vrh

''Imali smo smeće pred sobom, smeće stvoreno porazom u prvom kolu protiv Basela. I počitili smo ga. Napravili smo sve na savršeni način. Dobili smo dvije utakmice u gostima, uzeli šest bodova i sada imamo čistu situaciju pred sobom'', rekao je trener Chelseaja Mourinho nakon slavlja koje su pogocima donijeli Fernando Torres (dva) i Eden Hazard (jedan).

''Ispred nas su dvije domaće utakmice. Imamo idealnu priliku izboriti prolaz i ne samo to, već biti i prvi na ljestvici. Tako posao rade prave momčadi'', ustvrdio je Mourinho, čija momčad igra sve bolje kako odmiče sezona. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider