Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Umalo hat-trick Španjolca

Chelsea na krilima Torresa sredio Schalke i zasjeo na vrh

Nogometaši Chelseaja oporavili su se ovog utorka potpuno od startnog poraza ove sezone u Ligi prvaka, kada je Basel šokirao Mourinhovu momčad na njenom Stamford Bridgeu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvo je londonska momčad slavila u Bukureštu, a ovog utorka i u Gelsenkirchenu protiv Schalkea 3-0, te je zasjela na vrh ljestvice skupine E (po šest bodova kao i današnji suparnik Schalke).

>> Milan izvukao veliki bod protiv Barcelone!

>> Goropadna Borussia srušila Arsenal u Londonu!

Fernando Torres bio je "krvnik" bundesligaša jer je zabio dva od tri gola, a mogao je i do hat-tricka u 87. minuti, no Eden Hazard je odlučio sam završiti akciju, a ne i asistirati Španjolcu.

Već je u 5. minuti Chelsea poveo kada je na drugoj stativi, poslije kornera, loptu dočekao Torres i glavom je pospremio u mrežu. Schalke je krajem prvog dijela i početkom nastavka bio daleko opasnija momčad, izjednačenje je visilo u zraku, ali je onda Torres u 68. zabio i drugi gol na susretu (poslije akcije Hazarda i Oscara), te time riješio sve dvojbe.

VIDEO Schalke - Chelsea 0:3

Chelsea je tako dobio četvrtu utakmicu zaredom (prvenstvo i Liga prvaka), te sve četiri izražene s dva pogotka i više, dok su za Torresa ovo bili prvi pogoci sezone, računajući Ligu prvaka i englesku Premierligu.

U drugom ogledu skupine Basel je do pred kraj imao tri boda u Bukureštu. Vodio je 1-0 pogotkom Čileanca Marcela Diaza u 48. minuti, ali je dvije minute prije kraja prvi bod u Ligi prvaka ove sezone Steaui donio Brazilac Leandro Tatu. (TS)

Liga prvaka, skupina E, 3. kolo:

Schalke - Chelsea 0-3 (Torres 5, 68, Hazard 87)

Steaua - Basel 1-1 (Tatu 88 / Diaz 48)

Redoslijed: 1. Chelsea 6, 2. Schalke 6, 3. Basel 4, 4. Steaua 1.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider