Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Tako ti je to moj prijatelju'

Mourinho otkrio svoj najveći problem koji ga tjera iz Reala!

Real Madrid oštro je demantirao navode pojedinih španjolskih medija kako je Jose Mourinho u tajnosti potpisao raskid ugovora s „kraljevskim klubom“...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Informaciju je u javnost plasirala Cadena SER koja i nakon demantija sa Santiago Bernabeua čvrsti stoji iza svojih saznanja kako Mourinho zasigurno napušta Real. U ovom trenutku teško je reći što je prava istina, ali ostaje činjenica da Mourinho još uvijek odugovlači s objavom što će učiniti na kraju sezone i time otvara prostor za mnogobrojne spekulacije.

>> Ozil se zamijenio za dres pa ga pred Mourinhom bacio na tribine

>> Mou dobio rok za konačnu odluku: Jedna zvijezda čeka što će učiniti!

Neki španjolski mediji tvrde da je Florentino Perez postavio Mourinhu rok za konačnu odluku, a to je početak travnja, kada startaju četvrtfinalni ogledi u Ligi prvaka. U javnost je procurio Mourinhov razgovor s poslovnim partnerima „kraljevskog kluba“ u holovima Santiago Bernabeua uoči uzvratnog ogleda u polufinalu Kupa kralja s Barcelonom na Camp Nou.

Neimenovani poslovni čovjek dobacio je Mourinhu, s kojim je očito u prijateljskom odnosu: „Ne smiješ otići iz Reala, ti si najbolji trener za ovaj klub. Neka Casillas ide, ti ostani.“
Mourinho je uzvratio: „Nije problem u svlačionici. Prije ili kasnije stavit ću je pod kontrolu. Problem su mediji!“

„Ne slušaj što mediji kažu, najvažnije je da ti navijači vjeruju“, kazao je partner kluba.
„Što god učinio, uvijek sam kriv. Što god se dogodilo, nikad nisam zaslužan. Tako ti je to moj prijatelju“, pomalo rezignirano uzvratio je Mourinho.

Prema ovom razgovoru moglo bi se zaključiti da je Mourinho odlučio napustiti Madrid. No, u međuvremenu su se dogodile tri velike pobjede „kraljeva“ koje su izazvale euforiju na Bernabeuu; Real je prvo srušio Barcu na Camp Nou, a potom i na Bernabeuu, a nakon toga slavio je i na Old Traffordu u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Navijači opet skandiraju Mourinhovo ime, a navodno su se znatno popravili i odnosi unutar svlačionice.

„Zaraćeni klanovi“ potpisali su primirje, atmosfera u svlačionici ponovno je relaksirajuća. Možda je novonastala situacija ponukala Mourinha da promijeni mišljenje? 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider