Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ne mogu protiv njega'

Mourinho otkrio koji mu je najdraži igrač s kojim je radio!

Jose Mourinho, trener nogometaša Real Madrida, energično je opovrgnuo navodne vlastite izjave kako nije impresioniran aktualnom formom svog bivšeg igrača Didiera Drogbe, danas napadača Galatasaraya…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mourinho je uživo pratio nedjeljni ogled 26. kola turskog nogometnog prvenstva između Kayserispora i Galatasaraya sa tribina stadiona Kadir Has u Kayseriju, te svjedočio pobjedi Galatasaraya protiv momčadi Roberta Prosinečkog 3-1.

>> Mourinho napokon otkrio zašto je bojkotirao FIFA-inu dodjelu nagrada

>> Za sve je kriv Ronaldo: Gospodar 'asista' traži povišicu ili odlazi!

Portugalski stručnjak iz prve ruke je želio dobiti što više saznanja o suparniku u četvrtfinalu Lige prvaka. Opovrgnuo je kako se kritički osvrnuo na recentnu Drogbinu formu…

"Takve stvari koje se pojavljuju u novinama me zapravo ne smetaju, jer Drogba dobro zna tko sam ja i što osjećam prema njemu u dubini svog srca. Ipak, možda bi neki mogli pomisliti da je to istina, pa ću reći sljedeće. Odem u Tursku zbog radnog zadatka, pogledam utakmicu, odem sa stadiona prije kraja i odjednom se pojave glasine da sam loše govorio o Drogbi."

"Ne mogu izričito reći da je on moj najdraži igrač od svih s kojima sam radio, jer sam trenirao uistinu puno velikih igrača. Kada bih se ipak morao odlučiti baš za jednoga, to bi mogao biti Didier! On je klasa za sebe kao igrač. Volio bih ga imati u momčadi. Nemoguće je da bih mogao reći išta protiv njega. No, tu problema zapravo i nema, jer on zna da je zadnja stvar koja bi se mogla dogoditi da kažem nešto negativno o našem odnosu."

Ispričao je svoje dojmove o onome što je vidio.

"Što sam očekivao, to sam i pronašao. Momčad sastavljenu od igrača koji jako dobro znaju što je Liga prvaka. Imaju dvojicu igrača koji su je osvojili, Drogbu i Wesleyja Sneijdera, igrače koji su igrali za vrlo jake klubove; Emmanuel Eboue za Arsenal, Felipe Melo za Juventus, Albert Riera za Liverpool i Fernando Muslera za Lazio. Imaju puno iskustva, trenera Fatiha Terima, najboljeg ikada u Turskoj, te toliko snažnu podršku kakvu drugi klubovi nemaju."

"Mislili smo da su Borussia Dortmund i Manchester United teški ispiti, ali ovo je tek težak ispit! Igraju utakmicu 700 kilometara od Istanbula, a prati ih 15.000 navijača! Zbog toga moramo u prvoj utakmici u Madridu ostvariti pozitivan rezultat, ono što nismo uspjeli napraviti protiv Manchester Uniteda. Moramo osigurati da u Tursku odemo s barem nekakvom prednošću", zaključio je Mourinho. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider