Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teške optužbe

Mourinho napokon otkrio zašto je bojkotirao FIFA-inu dodjelu nagrada

Jose Mourinho, trener Real Madrida, u jednom je intervjuu naveo pravi razlog zbog kojeg je odbio prisustvovati FIFA-inoj svečanosti proglašenja najboljeg trenera godine u siječnju u Zürichu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mourinho se našao u suženom izboru za tu nagradu zajedno s bivšim trenerom Barcelone Pepom Guardiolom i izbornikom španjolske nogometne reprezentacije Vicenteom del Bosqueom, kojem je na kraju i pripala nagrada.

Mourinho je uoči svečanosti održane 7. siječnja objasnio da neće biti prisutan zbog obveza njegove momčadi u Kupu kralja. Međutim, u ekskluzivnom intervjuu za RTP, koji je na rasporedu emitiranja u utorak navečer, otkrio je pravi razlog neodlaska u Zürich.

''Ne žalim zbog mog neodlaska na tu svečanost, to je bila prava odluka. Zvali su me više od jednom. Međutim, dvije ili tri osobe su mi rekle da su glasale za mene, ali su glasovi tih osoba otišli nekom drugome, pa sam odlučio ne ići'', rekao je Mourinho.

Izjavu je prenio portugalski Record, koji piše kako je FIFA već reagirala i negirala postojanje bilo kakvih nepravilnosti…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider